Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Když už z parlamentu...

12. 3. 2021 14:42

Paní poslankyně veřejně na facebooku:

 

1. Veřejně prohlašuji, že Miloš Zeman je zrádcem naší země.

2. Jeho činy a spojenectví s Andrejem Babišem řízeně vedou k rozvratu české společnosti.

3. Nikdy neprojevil snahu být autoritou, která spojuje, nikdy nevynechal příležitost být papalášem, který ničí a rozbíjí.

4. Jeho motivací není zájem společnosti, její šance na uzdravení a prosperitu. Jeho zájmem je návrat k východním pořádkům, nástrojem je vzbuzování nenávisti.

5. Patří na temnou stránku dějin naší země, řadí se k těm nejodpudivějším figurám. Těmi se sám obklopuje a získává od nich moc k destrukci ústavních principů, k osobní mstě, k prosazení velezrádných zájmů ve prospěch Ruska a Číny.

6. Před dvěma dny uplynulo osm let jeho mandátu. Osm let buranství, zloby a destrukce všeho, co představuje „vyšší princip”, všeho, co neslouží jeho zájmům. Výročí nikdo neslavil. Není co.

 

A z tohoto zdroje: https://www.facebook.com/miroslava.nemcova/photos/a.161646073865782/4112212155475801/

 

Tak, co dodat. 

 

Mimochodem, když Trumpovi prošel útok na Kapitol a nebyl zbaven prezidentského úřadu, tak proč by měl být náš soudruh prezident zrádcem země, nakolik si to mohu myslet.

 

ODS je sice pro mě sama o sobě nevolitelná, nicméně v koalici ji dávám vysokou volební šanci, že je budu volit, tak je mi to i sympatické. Jenže: Křesťan nemůže zapomenout být laskavý a Bible ho učí milosrdnému pohledu, protože k nám Bůh je nekonečně milosrdný. Takže v posledku, i když sdílím tento názor, vidím, že ho klidně můžu sdílet docela pěkně veřejně, ale s humorem.

 

Jinde na facebooku je zas něco jiného a to, že Adolf Hitler nechal zavřít vysoké školy, aby nebyl někdo chytřejší, než on. Náš pan soudruh prezident podporuje zavření i mateřských škol, zdá se, že ze stejného důvodu, takže už zapomněl i psát a myslí jako nemluvně. Takže se nedivme, že neumí čestně odstoupit. A naši draze placené vládě se nedivme taky.

 

To je ale trochu tvrdý vtip, nemyslíme?

 

No, vidím to tak: Soudruh prezident nikdy a nic neudělal dobrého ve své funkci a ať si s tím historie poradí, jak umí. Jako křesťan z žalmu vím, se vším úsměvem, že slábne-li mu rozum, berme na něj ohled, když my jsme v plné síle.

 

Přejme mu jeho prezidentskou funkci i důchod, který k tomu bude mít. Je sice zřejmě prezidentem jen sám pro sebe a ke škodě našeho národa, to máme právo si myslet, ale přece jen si zaslouží jistou důstojnost, když už je v té funkci nějakým omylem zvolen, ale i ten omyl se ukázal jako jistá vůle národa.

 

Sám se rozhodl být prezidentem, ať si to vypije až do dna, jak to má být. A nechci ani nepřeji mu nic zlého, ale ani se nebojím říci, že to nebyla šťastná volba. V příštích volbách budeme snad volit lépe. Ale i to se dá zkazit, jak je to vidět na tomto konkrétním případě.

 

 

Zobrazeno 595×

Komentáře

Tofl

Mě osobně přijde zajímavé, smutné a paradoxní, že cokoli zazní z hradu, tak na to někdo reaguje nebo to dokonce bere vážně.
Vždyť na hradě není nikdo kompetentní, kdo by měl přehled, co se děje před bránou do hradu, na tož ve světě.

Já třeba osobně nevěřím, že to, co je na hradě, je starý dobrý Jezevec z Vysočiny.
Věřím, že to je pouhý dvojník a ne první.
Terminátor byl taky již nahrazen.

Vojtěch Hýbl (VVRH)

Ani ten starý jezevec nikdy nebyl dobrý. Má za sebou komunistickou minulost, při revoluci si chtěl udělat nějakou slávu, jako premiér byl katastrofální a byl to on, který zadlužil náš státní rozpočet do té doby vyrovnaný (ona propastná opoziční smlouva, aby mohl být vůbec premiérem) a jako prezident je v současnosti nejneschopnějším reprezentantem státu, vždyť Kim Čong je nesmrtelný a má své schopné nástupce, kteří vykonávají svůj úřad až do smrti i s tělesnou svěžestí a podívejme se taky na nejstarší vládkyni světa, která hrubě po 90 je v plné síle těla i mysli. Náš prezident je očividná troska a už mu to ani nemyslí, ale to si nesmíme myslet, z toho si lze jen dělat legraci.

Vojtěch Hýbl (VVRH)

Koukám, že politici mluví stejně o vládě, jako já. Miroslav Kalousek řekl přímo, co už říkám několik let, že tak neschopnou vládu (pochopitelně tím neschopnějšího prezidenta) nemá nikdo na světě: https://www.forum24.cz/kalousek-sdelil-schillerove-tak-neschopnou-a-nezodpovednou-vladu-nema-zadna-zeme-na-svete/?fbclid=IwAR3JAiz6ulcwqB-Hd3oFo8rFPfnrRSP-h65RvgU84cGHJ35ThBm5pskfp9o

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio