Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Hotovo?

Jednoduchá otázka, jednoduchá odpověď. Ještě ne, zdaleka ne.

 

Musím říct, že jsou to nervy, ale věřím, že Bůh mě vede.

 

K dokončení zbývá odevzdat diplomovou práci a obhájit ji. 

 

Můj stav je takový, že potřebuji Cestu světla. Prostě ono "už nastalo vzkříšení"! Ale ono ještě nenastalo, i když už klepe na dveře.

 

Mám takový pocit, že moje studium trvá déle, než dějiny spásy. Samozřejmě, že ne!

 

Každopádně v hloubi duše cítím, že je potřeba udělat velké poděkování. Ne jen tak něco, jen obyčejné díky Bohu, ale konkrétní skutek projevení radosti z toho, že mě Pán provází.

 

Včera se moje diplomová práce dostala do fáze, že text všech kapitol a podkapitol  je napsán a poslán vedoucímu práce s tím, že všechny úpravy citací, formální stránky a tak je ještě přede mnou, ale už se dá práce přečíst celá. Z toho mám velkou, nepopsatelnou radost, o které tady teď momentálně píši. 

 

Moje maximální doba studia se brzy naplní, už to není ani celý rok. Ale studijní agenda mě uklidňuje, že už se to všechno blíží a já se moc těším na to, až to bude opravdu hotový!

 

Teď řeknu jen "Bohu díky", ale těším se, že to "Bohu díky" taky vykonám pořádně.

 

Takže končí období křížových cest a brzy začne Cesta světla.

Zobrazeno 71×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio