Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Hymna zuberských ministrantů

15. 7. 2023 6:31

Už máme nové ministrantské oblečení (tedy trička), jak známo z jiného příspěvku. 

 

Na ministrantském putovním táboře, o kterém ještě tento blog napíše podrobněji a na kanále vznikne několik nových videí, při návratu autobusem kluci ze Zubřího hrdě zpívali svou zuberskou hymnu. 

 

Tak jsem jim také říkal, že by to chtělo ministrantskou sloku a hned na to, během chvilky vymyslel jeden z nich velmi dobrý text.

 

Takže jsem přesvědčen, že v brzku, asi ještě během prázdnin se můžeme dočkat zuberské hymny ministrantů ze Zubřího.

 

Jeden je tedy přepsaný originální text, pak tam mám ještě nějaké své, které jsem se na tom podkladě snažil vymyslet, ale stejně domyslet to asi domyslíme všichni společně, už se těším na tu schůzku, kdy také uděláme naše video z ministrantského putovního tábora.

 

Jinak, kdyby někdo neznal zuberskou hymnu, tak je na You tube ve dvou různých vyhotoveních. Které z nich si zpívali kluci v autobuse jistě vyplývá z logiky toho, co sám jeden z nich obdařený tímto uměním vymyslel. Byla to skvělá táborová atmosféra.

 

Zobrazeno 139×

Komentáře

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio