Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Moc čtení a psaní

Ano, teď moc nestíhám, a přitom nemám žádné závazky, co by se týkalo práce nebo studia.

 

Co se týče studia, už málo udělám s tím, co mám napsané, dokud mi nepřijdou témata pro obhajobu, načež se velmi těším. Ještě také musím dotáhnout studijní poplatky a pak udělat tu obhajobu a bude to, jenže ještě to není a to mě zatěžuje.

 

Díky psaní práce minulý měsíc mám na blogu dluhy, které stále odkládám, ale pamatuji na to, abych napsal ty články s odstupem času, protože stojí za to je tu poznamenat.

 

Dnes je pondělí, svátek má sv. Jan Sarkander, bude pohřeb a mám moc náboženství, takže si nemůžu dovolit dlouze psát, a proto i tento článek bude stručný. Jeden spolužák mi dnes telefonátem připomněl, že jsem si dal takové předsevzetí, že až dostuduji, přečtu si mnohé knihy, ze kterých jsme měli zkoušky, konečně.

 

Je měsíc květen a to je doba, kdy při májových pobožnostech se čte kde co. Náročné teologické texty nikoho moc nenapadnou číst, ani já zrovna nemám ještě chuť a čas přečíst to, co jsem si předsevzal po studiu. Ale už teď se na to těším. Nebude to totiž už studium, ale relax, který moc a moc potřebuji. 

 

Přímo teď však ještě ne, ještě mě část studia tíží. Ale fakt se těším na relax, kdy už bude o jednu velkou starost méně.

 

Ale každopádně: Díky, Bože, za studium.

Zobrazeno 108×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio