Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Ještě neobhájím

Nakonec si vypiju studium až do dna. Všechno na poslední chvíli není ideální forma studia, protože pak se může něco zanedbat a něco pak taky nefunguje. Ano, dovolím si napsat o neúspěchu, i když to není zas tak velký neúspěch, spíše moje nedbalost. Když se něco odevzdává, musí se splnit všechny náležitosti.

 

A tak radost vyjádřená v článku https://vvrh.signaly.cz/2404/den-odevzdani-diplomove-prace přece jen platí. Moc jsem se těšil na termín odevzdání diplomové práce už i proto, že v každém případě bude klid a že už vlastně existuje verze práce, která se dá ještě doopravit a pak už definitivně a řádně odevzdat. 

 

Skutečnost, že ještě neobhájím jsem zjistil opravdu až dnes a tak to s díkem odevzdávám Panně Marii, Matce církve a věřím, že příště budu úspěšnější. Zároveň touto dobou nebudu zahálet a budu v modlitbách pamatovat na všechny studenty, protože teď je čas zkoušek a teď jde do tuhého. Zítra obhajují první kolegové.

Zobrazeno 145×

Komentáře

Vojtěch Hýbl (VVRH)

No a 21.5. mi přišlo hodnocení mého vedoucího práce "výborně" a krátce na to ze studijního oddělení zpráva, že jsem se neozval, takže o mě nevěděli a nebyl jsem zařazen na seznam obhajob. Kdybych se včas ozval, měl jsem práci řádně odevzdanou, ale každopádně už je to dobře. Další do mozaiky dovršování studia.

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio