Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Díky za přání a též putování

Díky všem za přání 

A taky požehnání,

Kdo mi dal své přání,

Dostal požehnání,

Jsem tomu velmi rád,

Že mohu s vámi putovat.

 

Buď Bohu chvála, sláva, dík 

Za každý den i okamžik.

Na přímluvu Vojtěcha 

Kéž v Bohu je má útěcha.

 

Tak jsem dnes po mši svaté v Zubří putoval na Velehrad, již potřetí v tomto roce a tato moje pouť byla poděkování a také jsem načerpal mnoho milostí. V modlitbě cestou tam i zpět jsem vnímal, že nejdu sám. Mnoho lidí se mi ozvalo. A část veršovánky výš mě napadla jako první myšlenka dne. Vybavila se mi melodie, kterou zpíval Svébohovsky sbor "Buď Bohu chvála, Ježíš z mrtvých vstal" už však přesně nevím, jak to bylo dál, neb zpívat neumím, ale díky Bohu za tu pouť a všem ostatním i za dárky a zprávy.

Zobrazeno 133×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio