Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Zpráva o kanálech

14. 1. 2024 16:45

Loni jsme měli ministrantskou schůzku, na které jsme si prošli videa z Liturgie.cz - např: 

Pardon, toto zrovna ne. Spíše z této série: 

Po té schůzce jsme se poohlédli už jen s některými, zda také další ministranti nemají kanál, tak třeba tady, ale rozhodně jsme toho našli mnohem více:

Také já ve vší skrovnosti mám nějaké to ministrantské video na svém kanále, který už má strašně moc videí (zrovna 237) a za nějakých 12 let, za tu dobu 71 odběratelů, tak třeba "Ministrantem za 2 minuty" (video v pořadí 3. z r. 2012) - první video, kde jsem si zahrál před kamerou:

Vůbec první video mého kanálu bylo žehnání farního hřiště v Drahotuších, kde jsem však byl za kamerou a ještě jsem si neosvojil zásadu "za kamerou nemluvit":

Koronavirus mě hned od počátku naučil, že můžu taky točit trochu více a moji žáci si povšimli, že jsem "Youtuber". Dosud však nevím, co je to Youtuber. Toť první moje katecheze:

Ještě před tím jsem se naučil s You tube nějak hrát, dokonce jsem zjistil, že se dá i pustit si modlitbu, tak jsem si nahrál vlastní. Desátek růžence je tuším zatím moje nejsledovanější video:

Dlouho se však motám kolem horké kaše. Také ministranti v Zubří zatoužili mít svůj kanál, tak jsme si udělali namáhavou brigádu, která, jak doufám, a jak mají i někteří ministranti v jiných koutech, bude velmi plodnou brigádou.

 

Onen rozhovor, který se mnou natočili, je motivován otázkami jejich spolužáka, na které se snažím smysluplně odpovídat:

Ten kanál vznikl teprve včera a už má 6 odběratelů, že by takový malý speciál? 

No, a to už by mělo být z mé strany všechno.

 

Zobrazeno 82×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio