Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Kamarád bude mít zkoušku

Každopádně na něj myslím v modlitbě, že jej zítra čekají dějiny filosofie.

 

Jsem potěšen, že má úplně jiný přístup k učení se Teologickým naukám, bere to systematicky a hned první zkoušku poněkud "zhurta", od těch nejtěžších předmětů a na rozdíl ode mne, který si vždycky zimní semestr hověl bez zkoušek, myslím, že snad nemám u žádné zkoušky listopadový nebo prosincový termín, kolega, který začíná už je obohacen mnoha zápočty a zítra i zkouškou z filosofie, na kterou mám vzpomínky, že jsem ji za "E" udělal s totálně odřenýma ušima "za minutu 12"

 

Tak už tedy v adventu začíná čas zkouškového, kdy se zase rád a často budu modlit za všechny kolegy, či studenty všeho možného, aby dali zkoušky.

 

Kéž je provází Duch Svatý!

Zobrazeno 155×

Komentáře

Vojtěch Hýbl (VVRH)

Moc mi pomáhalo, když mým studiem žila farnost. V Zubří tím farnost moc nežije, tím méně cítím motivace, nicméně kamarád, který studuje, tak má kolem sebe pana faráře, mě, skoro absolventa magisterského pokračování, bratra jáhna, čerstvého absolventa a další farníky a myslím, že mu to taky jistě bude dělat dobře.

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio