Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Kalendář na rok 2024

23. 11. 2023 19:04
Rubrika: Jen tak

Že dělám každý rok kalendář, je docela známé, blog už o tom psal moc krát a tak k tomu dodám odkaz do začátku:

https://vvrh.signaly.cz/2309/kalendar-pro-ministranty-2023-24

 

Ve věcech kalendáře stále spolupracuji s P. Radomírem Šidlejou. Poslal mi svůj farní kalendář, který má zpracovaný velmi kvalitně a na těch podkladech jsem začal dělat kalendář, který bych letos naplnil skrovně ministrantskými akcemi a využil také pro ministranty, jak je popsáno v odkazu výše.

 

Vlastně už je velká část hotová, jen si pohrát s grafikou a příp. pro svůj osobní kalendář ještě něco dodat. Tak tu mám první dodělky, možná tam budou nějaké chyby. Začínám už od adventu 2023, tedy ještě z loňska. 

 

Na začátek tedy mám celé zimní období.

 

Jednotlivé kalendářové listy: https://www.signaly.cz/fotky/88758

 

 

 

 

 

 

Zobrazeno 207×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio