Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Mám nový mobil

19. 10. 2023 14:00
Rubrika: Jen tak

Aby bylo správně rozuměno, kdo mě zná, tak kontakty mám stejné. Jen se občas stává, že přístroj zestárne a potřebuje výměnu. Jelikož je to přístroj, nebudu ho pohřbívat, ale prostě ten dárek už dosloužil a potřebuje výměnu a to docela rychlou, protože mobil je dnes docela potřebná věc. 

 

Už víc lidí mě totiž říkalo, abych si pořídil nový mobil, ale já jsem skrovný a stačí mě jen nějaká základní technika. Uvědomil jsem si tak, že technika selže dřív, než běžný člověk, který podle slov žalmu vydrží 70 či u silnějších 80 let a při úrovni lékařské vědy, jakou máme, se brzy budeme blížit Mojžíšovskému věku jako samozřejmému, pokud nás ovšem nepohltí zase další civilizace.

 

Nový mobil budou tedy i nové starosti a všechno nové potřebuje svůj čas, než se zaběhne. A jak se zaběhne, je potřeba si uvědomit, co to je a tedy, že když jde o mobil, je to jen přístroj, i když si pamatuje víc, než by běžný člověk byl schopen nastudovat. 

 

Nicméně v současné moderní době jsem si dnes koupil mobil a už teď je to stařec.

 

Přístroj vyhodit můžeme. Horší však, když se to dělá s lidmi. To je úplně jiná kapitola.

 

Hlavně to tu je, aby bylo zřejmé, že nějakou dobu vlastně kontakty mám jinde, než v mobilu, protože ten, který došel, už nebyl schopný kontakty předat.

 

Vzhledem k tomu, že jde o zajímavou životní událost, tak sem hodím video, až bude.

 

Zobrazeno 219×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio