Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Jubileum kanálu

1. 7. 2023 20:50
Rubrika: Jen tak

Je moc divné říkat kanál, ale prostě mám kanál, to všichni vědí, tak tu jen zveřejním pár skutečností ke slavení kanálu nikoli toho ke kanalizaci:

 

13.10. 2011 je datum registrace, pravděpodobně záměrné k tomu, že je pro mě den po dni mého biřmovacího patrona a výročím, kdy jsem v roce 2002 po prvé podával při mši svaté eucharistii věřícím, nešlo tedy o datum zcela náhodné. Kanál tak bude mít 12 let a první video na kanále je z žehnání nového hřiště v Drahotuších.

 

Počet odběratelů se navýšil hodně v době epidemie koronaviru, ovšem i tehdy jsem v té první vlně dosáhl jen kolem 30, nyní už je to 61, za čež dík, protože přece jen většina z deklarovaných 220 videí za tu velkou pozornost toliko nestojí. Celkový počet shlédnutí si ze statistik nepamatuji.

 

No a tady to památné video 220. Před tím si dovolím ilustrační obrázek.

 

Zobrazeno 205×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio