Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Budu slavný?

1. 9. 2022 9:05
Rubrika: Jen tak

Myslím, že ne.

 

Když jsem byl malý kluk, byl pro mě slavný každý, kdo byl v televizi.

 

V televizi jsem se ocitl ve vysílání Studia 6 ještě někdy v r. 1992, když jsme zábřežské základní školy malovaly podchod na nádraží, který už neexistuje. Byla to taková doba, kdy se všechno šedé a škaredé nějak omalovávalo a tak dobrý příklad pro televizní vysílání byla i tato akce. Tam jsem se prý jenom mihnul, nikdy jsem ten záběr neviděl, ale mí sourozenci ano.

 

Není to tak dávno, kdy se ve zpravodajské relaci Událostí ocitla má maminka, byla z toho celá unešená a my taky. Dlouho se to vyprávělo, ač ji popletli jméno.

 

Taky já jsem se už tady na Signálech chlubil, že jsem byl předmětem natáčení kostela v Lipné, už taky pořádně nevím, kdy přesně to bylo, ale mám pocit, že je to snad i na tomto blogu dohledatelné vč. toho, co to přesně bylo za cyklus na ČT2. Tehdy jsem zdaleka ještě nebyl bakalář teologie, zda jsem vůbec  teologii studoval.

 

Svůj You tube kanál mám už taky dlouho a vlastně v době, kdy i mše svaté se běžně dělají on-line je mediální hvězdou každý kněz a ministrant. Krom toho Signály a Facebook taky lidi proslavují rychleji, než knihy.

 

No a pro svou práci kustoda v kostnici se mnou taky bylo něco natočeno a doufám, že to bude k užitku.

 

Toto zrovna není horizont

 

Tak jsem vítal v kostnici, ale nebojte se, tam nejsou kosti.

 

Napsal jsem také krátký vzkazek na rozloučenou s letošní sezónou.

Kdo chce si to přečíst, ať si to přečte

Takže když jsem vidět, má to být k užitku pro ostatní. Já nejsem ten, kdo má býti proslaven.

Zobrazeno 322×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio