Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Jak dnes půjdu volit

27. 1. 2023 9:20

Sledoval jsem celou kampaň s velkým zájmem a také informovaností, jaké se mě mohlo dostat jako občanovi. 

 

To nejužší klání proběhlo nekřesťansky a tomu je jednoznačně vinen současný prezident Miloš Zeman, který vždy vedl vlastní kampaně zcela nevybíravě, ale aby nechal dopustit národní ohrožení či ohrožování života obou kandidátů, to už zašel příliš daleko, ano on a samozřejmě tvůrci životaohrožujících výhrůžek.  

 

Oni pachatelé by zasloužili po řádném vyšetření poctivě strávenou dobu ve vězení, protože to do politické kampaně prostě nepatří a nikdy to tady nebylo a šíření poplašných zpráv není beztrestné a co vím, tak beztrestnost mají jen prezident, vláda, poslanci a senátoři a ten, komu je udělena prezidentem milost, nikdo další.

 

Nicméně prezident má dbát na to, aby ústava byla dodržována a volební klání probíhalo spořádaně. Jako prezident měl pro to udělat maximum a svým příkladem před 5 a 10 lety a ani teď, když se to vyhrocovalo neudělal nic. 

 

Máme špatného prezidenta, který už se musí vyměnit a který se nedokáže postavit k tomu ani jednoduchým prohlášením a uklidněním národa, takže to nakonec musel udělat ve vysílání kandidát, který poplašnou zprávou byl prohlášen za mrtvého, což také nemá obdoby v žádné zemi na světě pokud mám informace.

 

Ale není potřeba vymýšlet nějaké zbytečné konstrukce. Jen poukazuji na to, že současný prezident nám volby značně znechutil, ale volit samozřejmě půjdu s tím, že nebudu poslouchat prezidenta, který neví, kde dal rozum.

 

Tak chci poslechnout hlas svého svědomí, který po vážném zamyšlení bude volit toho, který konečně vrátí zpět důstojnost úřadu prezidenta, která byla současným správcem hradu natolik pošlapána, že podle mě už žádná není. 

 

Komedie už bylo dost, takže k volbě budu přistupovat zcela vážně.

 

 

Zobrazeno 240×

Komentáře

Vojtěch Hýbl (VVRH)

Za Babišovu prohru pochopitelně může Zeman, i když dobře tak.

Zeman byl natolik neschopný, že svému favoritovi ještě vrazil kudlu do zad.

Měl by okamžitě abdikovat, když už zná svého nástupce, aby nevznikl už žádný další trapas a mohla být konečně klidná politika, jak ji proklamoval vítěz voleb, který získal podstatně víc hlasů, než kolik měl Zeman, který vlastně neměl ani tolik, co Babiš.

Zeman byl neschopný prezident, který nedokázal ani přesvědčit voliče, aby chodili volit a aby to brali jako svátek demokracie. Krom toho ani negratuloval vítězi

To, že byla tak vyostřená kampaň, za to je jednoznačně vinen současný prezident republiky.

Ti, kteří volili Babiše, je dobře, že jej volili a dali mu tak obraz toho, že jeho hnutí má stále popularitu ve společnosti a má co tady co dělat.

Vojtěch Hýbl (VVRH)

Takže kromě gratulace Petru Pavlovi je jistě i na místě gratulace Andreji Babišovi, protože je na něm vidět, že chce opravdu být pro lidi.

Volil jsem v prvním kole, jak známo, Pavla Fischera hlavně proto, abych se vymezil proti volbě bývalých komunistů, protože není vůle voličů podporovat tento zrůdný režim, který jsme zde měli a označil komunistickou minulost obou kandidátů za vážnou a pak jsem dal hlas Petru Pavlovi, abych vyjádřil důvěru, že to, v čem viděl oprávněně ve své době prospěch, vidí škodu a že jen to dobré, co je k dobru vlasti bude rozvíjet také ve své funkci.

Nadále bude dobře modlit se za prezidenta, tedy vlastně teď ještě za oba prezidenty, tedy jak za zvoleného, tak i za "hňupa".

Vojtěch Hýbl (VVRH)

A jelikož jsem tentokrát uspěl, neboť nemám rád neúspěšné volby, byť můj kandidát nenaplňuje mnoho z mých prezidentských ideálů, je pouze muž, katolík, jak jsem nakonec zjistil, nebudu se k němu dopouštět ničeho, co by bylo neuctivé, protože si stojím za svou volbou.

Zemana jsem nikdy nevolil, navíc Zeman znevážil úřad prezidenta, jako takový mě nikdy nepřesvědčil, že by správně úřad zastával a jsem si jist, že můj hlas pro kandidáta, který byl nakonec neúspěšný byl pravdivý.

Zeman prokázal, že nikdy nebyl hoden stát se prezidentem ČR, přesto jím 10 let byl a republika to přežila.

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio