Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Novoroční plány bez bázně a hany

1. 1. 2022 10:50
Rubrika: Jen tak

Nastal první den nového občanského roku, pro nás katolíky den, kdy slavíme Mariino mateřství. Takže na prvním místě přání:

 

Veselý nový rok

a šťastný každý krok.

 

Tak nějak letos přeji všem.

 

Letošní rok pro mě bude velice zajímavý už tím, že tak nějak je potřeba, abych dokončil studijní povinnosti v teologických naukách a dá-li Pán a budu-li vše řádně stíhat, chci dojít k magisterskému gradu. 

 

V rámci synodální cesty mě velmi moc oslovilo téma, které také bude rezonovat v podobě Antiochie v mé diplomové práci a tím je zodpovědnost za misijní poslání. Čím víc se tím zabývám, tím více mě to táhne a rád se o to dělím.

 

Tento rok bych tedy chtěl cílit hodně na misijní poslání církve a také směřovat k dalšímu poslání služby, služby nemocným, která mě čím dál více oslovuje. Bude-li možné, chtěl bych směřovat také k tomu, abych byl v církvi užitečnější.

 

Vím, že to nejsou lehké cíle, ale s pomocí Boží se budu snažit nějak jich dosáhnout.

 

Co se týče fungování tohoto mého blogu na Signálech, vnímám, že bude mnohem lepší, když budu méně aktivnější bloger, abych se lépe mohl věnovat činnostem podstatnějším, a jelikož loňské předsevzetí max. 15 článků mě v posledních 3 měsících dělalo trochu problém, vnímám, že bych měl zařadit zpátečku kolem 10 příspěvků, max. 13 za měsíc, ale klidně i pod 10.

 

Tak přeji všem, abychom krásně vykročili do tohoto roku 

a Pán byl s námi v našem každém kroku.

 

 

 

Zobrazeno 429×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio