Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Dovolená z psaní blogu

22. 8. 2021 0:00
Rubrika: Jen tak

Loni, touto dobou, jsem si dával týden dovolené od blogování proto, abych zpomalil svůj raketový vzestup podle množství uveřejněných článků a nedocílil jsem toho, abych spadnul z druhé příčky, ba dokonce jsem byl výraznou chvíli na příčce první, teď už, nikoli však pro menší, leč dokonce pro větší aktivitu se držím druhý a skoro nepředpokládám, že se to po týdnu neaktivity započatém o památce Panny Mariem Královny, nějak výrazně změní. 

 

Nicméně dovolená, na kterou nemám v pracovním procesu momentálně nárok, je věc velmi praktická pro odpočinek a já si ji rád dopřeji. Zároveň to bude týden pauzy od Signálů a budu se více soustředit na duchovní odpočinek, aniž bych měl exercicie, ostatně exercicie ještě dlužím pro služby, které mi církev prostřednictvím biskupa svěřuje.

 

Možná některé články v té době vyjdou, ale nikoli proto, že tou dobou byly napsány. Občas některé články píšu dříve a dám jim symbolické datum. Tak předesílám, že tento článek by pořadově měl být 10. v tomto měsíci a článek psaný pro den přenesení ostatků sv. Vojtěcha, Radima a dalších bratří bude sice za ním, ve skutečnosti napsaný o týden dříve.

 

Předpokládám, že se  současným tempem budu mít 800 článků do tří měsíců a magickou 1000 překročím možná v příštím roce.

 

 

Zobrazeno 634×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio