Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Credo na památku

Jako pastorační asistent jsem stále nezaměstnaný, tak krom studia, návštěv rodiny, nedovolené dovolené (jak mi říkali na ÚP, že nemám nárok na dovolenou), odpočinku, drobné pastorační asistence či možného hledání zaměstnání chodím teď o prázdninách na brigádu jako kustod galerie, ostatně o tom se tento blog již zmiňoval.

 

Jedna výstava v Kostnici bez kostí pomalu končí a jiná začne. Tak si dovoluji udělat takového nekvalitního průvodce, tedy pomocí nekvalitních fotografií a mého rukopisného výkladu, který taky nebude moc kvalitní. Ale kdo nenavštívil výstavu, tak ať má alespoň něco moc málo.

 

Milosti 2011 - Ranní modlitba - Kyrie (Kancionál)
Milosti 2010 - Okno
Agnus Dei - Credo, oba z cyklu Kancionál
Starý ciferník věžních hodin kostela autor nenamaloval, jsou stálou ozdobou výstavy
Přepisovat to nebudu

 

Inu, měl jsem dnes poslední službu na této výstavě, další už bude výstava jiná. Když tak se podívejte do rožnovské Kostnice v pátek 6.8., kdy je v 17:00 vernisáž nové výstavy.

 

Myslím si, že výstava měla relativně dobrý úspěch - kromě vernisáže bylo nejvíce návštěvníků v jednom dni 40, běžné kolem 20, slabší 14 lidí, nejslabší za mé služby 12 lidí, rekordně 3 hodiny jsem byl v galerii sám, ale spíše +/- každou hodinu přišlo několik lidí. 

 

Nebylo to vůbec špatné a pro studenty je to ideální klid na poklidné studium, i když zákonem schválnosti, když potřebujete nejvíc studovat, přijde taky nejvíc lidí. Každopádně jako kustod v galerii jsem se vůbec nenudil a práce mi utíkala celkem rychle. 

 

 

Zobrazeno 485×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio