Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Antiochia z povzdálí

Jedna ze zásad Antiochie byla nesrovnávat. V čase, kdy jsem Antiochií procházel byla veškerá propagace na místě a ručně. Akce se také chystaly na místě podle situace. Čím více však čas běžel, tím více se dostával na Antiochii i internet a takové ručně dělané plakáty pro obec nebo plánování až na místě, toho víc a více ubývalo.

 

Pokud mě paměť neklame, tak notebook na turnuse jsem zaznamenal 2008 v Ryžovišti, ale až v následujícím turnusu, internet, když jsme byli ve škole v Rudné pod Pradědem 2010, plakáty jsme si tiskli na turnusu v Loučce 2011 a nejvíc aktuálně internetově fungovali v Olbramkostele 2012, ale s tou úrovní, jaká je vidět teď, prostě nástup modernější pastorace - bomba! 

 

Není vůbec špatně, že Antiochia se plánuje dopředu a akce jsou naplánovány mnohem dříve, než vůbec týmáci přijdou a že se používá všech vymožeností moderní techniky. 

 

Je to jiný styl, ale je to současný styl pro současnou dobu. Sice s tím nemám zkušenost, ale přece jen, všecko napomáhá k dobrému těm, kdo Boha milují. Sice nejsem přímo u toho, ale alespoň tak, jak mohu, nezapomínám se modlit.

 

https://www.facebook.com/antiochia.cz/photos/a.227629551053588/1161087774374423/

 

Zobrazeno 638×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio