Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Už nebudu nejaktivnější bloger

9. 6. 2021 6:33
Rubrika: Jen tak

To zní jako předsevzetí a taky těšení se. Po pravdě, není moc na co se těšit, protože když jsem si před rokem stěžoval, byl jsem na 4. místě a žel to vypadalo, že se budu tlačit na nejvyšší příčku. Teď je to však tak, že jisto jistě a rád přijdu o nevytoužené první místo, ale budu na druhém. V té rubrice se nezměnilo skoro nic, jen Grafofil zapomněl, jak se píše a přestal psát či co.

 

Já jsem si dal předsevzetí od začátku roku, že své psaní udržím max. nad 10 článků za měsíc a to se mi docela daří. Není špatné psát často a častěji, ale je třeba mít co psát a neplácat slámu, jinak stejně aktivní bloger nebude mít mnoho čtenářů a k čemu je pak jeho aktivita. 

 

Ten, kdo píše blog, předpokládá, že se bude číst alespoň trochu. Nikdy jsem neměl ambice, že budu mezi nejčtenějšími či že můj blog, ne úplně dobře vedený, bude někdo více číst. Naopak jsem se vždy těšil z psaní a vlastně tak odpočívám a tolik nedbám toho, kdo to bude číst a kolik tam budu mít chyb, prostě píšu.

 

Tento článek taky vlastně prostě píšu a že ho budu psát, to jsem věděl a co bude jeho obsahem, to zjistím, až to dopíšu. Každopádně moc jsem rád za nějaký ten pohyb, protože neustále viset na jednom místě mě moc nebaví. 

 

Sice si nemyslím, že jsem ten, kdo by měl viset, ale když mě představení signálů či zabudovaný systém vidí tak, že si viset zasloužím, tak vlastně proč ne - rád se nechám pověsit (tím myslím samozřejmě na nástěnku, nikoli na haluz, aby nedošlo k neblahému nedorozumění).

 

No, co bych k tomu ještě napsal: Každopádně gratuluji vítězi a moc mu to vítězství přeji a velmi mu děkuji za jeho práci pro Signály na aktivitě svého blogu, který je velmi užitečný, čímž ho eventuálním čtenářům vřele a rád doporučuji. Vykazuje mnohem kvalitnější práci, než můj blog a rád se také sám na jeho blog občas podívám.

 

Jen je velká škoda, že za námi dvěma je docela velká propast, neb třetí příčka má skoro o necelých 200 článků méně, než nejaktivnější bloger, tedy zatím já, ale brzy už ne já, nýbrž druhý za mnou. Signály, dělejte s tím něco!

Zobrazeno 438×

Komentáře

Vojtěch Hýbl (VVRH)

Tak musím konstatovat právě dnes, že jsem se na první příčce neudržel ani rok, ale přesto to bylo dlouho. Gratuluji Matonick.

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio