Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Změna údajů

10. 2. 2021 12:20
Rubrika: Jen tak

Základní údaje na Signálech neměním příliš často. Sice den co den krásním snad k nebi, ale rychlost těchto změn nestíhám sledovat. Dnes jsem po dlouhé době poměnil některé informace do aktuálnosti, protože mě k tomu vedlo několik okolností:

 

  1. Už nejsem nějakou dobu pastorační asistent, jen jako nezaměstnaný pomáhám v pastoraci a mám smlouvu na učení náboženství. Papíry k tomuto stavu budu ještě nějakou dobu řešit, protože je jich mnoho, jak jsem ostatně psal. Naštěstí to nemusím řešit sám, je praktické si s tím nechat pomoci, protože vím, že je to na dobré cestě.
  2. Moje nutné sociální kontakty se mě také nekontrolovatelně množí ač se neregistruji všude možně, takže spoustu možných e-kontaktů raději nemám, v podstatě jen Signály a Facebook (a dávno neobhospodařované Rajče, na kterém jsem ještě našel fotky ze Sv. země) a také studijní agendu na CMTF. Nic víc vědomě a dobrovolně nemám. V důsledku toho jsem až moc internetově aktivní a pořád vypisovat svoje údaje někam, začíná být pěkná otrava. Už tak státní úřady chtějí strašně moc papírů.
  3. V důsledku všemožného zapojování vzniká strašně moc hesel a nových a nových kontaktů na sítích, takže je z toho slušná pavučina. Občas je tak potřeba tu pavučinu vymést a dnes mě k tomu motivoval fakt, že mi až teď byl deaktivován účet zaměstnance arcibiskupství. Tak jsem se rozhodl udělat pořádek ve svých e-mailových adresách, kterých jsem měl už 5, což mi připadá až moc. 
  4. Rozhodl jsem se, že budu používat v podstatě už jen 3 svoje e-maily: povinný studijní, dávný soukromý a dnes založený gmail, účet Antiochia nechám plavat, protože se nerozvíjí a ani já už nejsem činným Antiošákem. Hlavní mail pro mě bude gmail a bude to tak praktické už i kvůli mobilu.

No, a teď mě čeká, že si zase budu dělat nějaké ty sociální pořádky.

Zobrazeno 366×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio