Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Před 11 lety přesně...

Touto dobou (myšleno v čase vydání) jsme měli mši svatou v jednom judském městečku v horách (viz Lk 1) a tak začala nezapomenutelná pouť ve Svaté zemi, kde jsme byli celý týden. V mnohém to ovlivnilo a stále ovlivňuje můj život, protože jsem chodil po Ježíšových stopách, byl jsem tam...

 

Před těmi 11 lety bylo také pondělí 8.2., přistáli jsme v 5:30 tamního času.

 

Vlastně psal jsem o tom už před týdnem: https://vvrh.signaly.cz/2102/poklady-ze-svate-zeme

V tom odkazu se doklikáte na všechno to důležité.

 

Dnes si budeme s prvňáky povídat o svatbě v Káně, moc se na to těším. Taky jsem slíbil přetáhnout podstatné fotky na Signály, ano budou v mé fotogalerii snad ještě během dneška nebo zajisté co nejdříve.

 

Tak se mě ty fotky opravdu podařily: https://www.signaly.cz/fotky/81420

 

Tak jsem dnes pohledem na fotky strávil skoro celý den ve Svaté zemi.

 

 

Zobrazeno 360×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio