Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Jak viset na Signální nástěnce

27. 1. 2021 7:30
Rubrika: Jen tak

Píšu to, protože už nějakou dobu visím jako nejaktivnější bloger Signálů. Už jsem si na tu pozici zvykl a nemůžu si stěžovat.

 

To, že jsem nejaktivnější bloger, neznamená, že jsem dobrý bloger, jak to ukazuje výběr z blogů na Signálech, který dokazuje, že ze mě nejde vymámit kvalitní článek hodný toho výběru. Možná před dvěma lety to ještě šlo. 

 

Občas se nějakým omylem ocitnu na nástěnce nejčtenějšího blogu dne, ale při počtu přečtení si říkám, že to byl jistě omyl, vždyť kvalitní článek po jeho uveřejnění přečte 10 000 lidí do hodiny. Mé některé články za hodinu ani nepřečtete, pokud po několika vteřinách si uvědomíte, že jste vlastně chtěli dělat něco užitečnějšího.

 

Já se ke svým článkům rád vracím a proto je taky občas píšu. Že jich píšu nejvíc, na to se zeptejte Signálů, ty za to můžou.

 

Chcete-li se stát nejaktivnějším blogerem Signálů, stanete se jím klidně do hodiny. Stačí během několika minut uveřejnit necelých 700 článků, což není zas tak velká dřina. Já uveřejňuji kolem 15 článků za měsíc (v minulém roce), v letošním si dávám předsevzetí, že budu držet laťku menší, aby mě bylo možno dohnat.

 

Ale domluvte Signálům, že by s tím něco měly dělat, ať ty výběry mají opravdu zcela vynikající kvalitu a pod pojmem blogera si představíte člověka, který vás uchvátí velkým množstvím nádherných a kvalitních článků, které zaujmou 1000% Signálníků.

Zobrazeno 717×

Komentáře

ChrisDos

Jen piš, Vojto, čtu Tě ráda. Jsem přesycená různých moderních kontroverzních témat a diskuzí. A Tvůj blog krásně popisuje každodenní praktický život víry, rodinné farní společenství a katecheze, které oslovují děti i dospělé.

Vojtěch Hýbl (VVRH)

Neboj, Kiki, píšu rád. Ten článek jsem napsal jako zveřejnění svého předsevzetí, že budu psát lehce méně, asi kolem 10 článků za měsíc.

A napsal jsem to taky proto, abych Signály lehce poškádlil, že by měli něco dělat i s kvalitativní stránkou věci.

Psát si blog je úžasná věc a také mě těší, že mám skvělé své čtenáře. Je to vynikající signální nabídka, nicméně chce to vychytat ještě nějaké mouchy.

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio