Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

"Zkouška v trenkách"

Běžně se chodí na zkoušku na fakultu v co nejslušnějším odění. 

 

Protože však KORONAVIRUS a dnes o památce sv. Marty je poněkud teplo, psal jsem seminární práci v trenýrkách na svém pokoji a zkoušku konal od počítače trochu přioblečen, protože mezi tím přišla významná návštěva. Podle edisu jsem zkoušku udělal, ovšem není možné říkat hop, dokud nepřeskočím a nebudu to mít zapsané ve stagu. V zadaném testu jsem během 35 minut nasekal 3 chybné odpovědi z 15 a ještě 5 otázek a seminární práci musí zkontrolovat vyučující.

 

Oněch 35 minut bylo velmi dramatických, protože studovat v létě se studuje hůř.

 

Navíc já jsem student trpící tím moderním termínem prokrastinace (píše se to vůbec tak?) a tak nějak vše řeším na chvíli poslední - tak doufám, že alespoň úspěšně. Pokud se ještě stěhuji, tak mám tím méně času, takže 2 dny před koncem limitu a zrovna na sv. Martu, to je vynikající načasování.

 

V každém případě musím počítat s tím, že se chci na ten předmět speciální pastorální teologie ještě alespoň pořádně mrknout, protože je to věda velmi praktická.

 

No a tak jsem si taky zavařil, že večer půjdu poctivě na růženec za spáchanou zkoušku, protože nejdůležitější z celé teologie je celé to studium vložit do rukou Božích.

Zobrazeno 635×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio