Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Ztracená Bible

25. 5. 2020 12:54
Rubrika: Jen tak

Dneska, tj. 25. května je opět výročí mého biřmování, aneb jsem již 24 let také Radim.

 

Když jsem si včera procházel můj kanál na You tube, zjistil jsem, že mám již 30 odběratelů, tj. o 20 více, než před koronavirem (nebo o 15?), tak nějak to bude. A když tak sleduji občas You tubery, tak mají takový zajímavý zvyk za určitý počet odběratelů dělat nějaký speciál. Tak jsem přemýšlel teda, co? 

A jelikož závratně stoupl počet mých videí (asi o 80%) a díky "koranavirové době" jsem si tak nějak nechtěně zvykl se před tou kamerou občas objevit i sám, rozhodl jsem se teda udělat speciál, takovou ne moc úspěšnou reklamu, nad kterou jsem přemýšlel ráno při rozjímání. Tady vidíte, jak zbožně rozjímá pastorační asistent, neberte si z toho příklad. 

 

Ráno při modlitbě však opravdově čerpáme před svatostánkem. To je velmi důležité a potřebné.

 

A jelikož už den před tím jsem slíbil, že to bude o táboře, a u tábora už jsme přemýšleli nad tématem, rozhodl jsem se naťuknout první případ a to je případ ztracené Bible. 

 

Byl to takový pokus tak trochu i o vtip, ale nevím, zda to vyznělo, neumím totiž vyprávět vtipy. 

 

Když jsem teda ten speciál udělal, napadlo mě použít to jako výchozí bod začátku výuky dnešního náboženství pro děti o Seslání Ducha svatého. Myslím, že to bude vynikající nejen hra, ale program, kdy budou vtaženi do děje příběhu ze Skutků. 

 

 

Ono je důležité umět aplikovat Písmo svaté do svého života a není na škodu, když se to různým způsobem učíme již od nejútlejšího dětství a můžeme se u toho i bavit. Obrázek samozřejmě taky mám.

 

 

Zobrazeno 643×

Komentáře

Adalberto

Classic: https://www.youtube.com/watch?v=wIuSyipbp6U

Vojtěch Hýbl (VVRH)

To by chtělo překlad

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio