Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Zapomněl jsem, našel jsem, napravil jsem

Tento článek je dnešním doplněním tohoto článku: https://vvrh.signaly.cz/1904/rodinne-foto

 

Minulý týden jsem dal dětem domácí úkol, který ještě nevím, jestli splní, ale budu moc rád, když ho splní alespoň někdo. 

 

Také já jako katecheta, když už dětem domácí úkol dám, tak ho plním také sám.

 

Měli si tedy popovídat se svými rodiči o jejich svatbě nebo příp. o nějaké rodinné oslavě, protože dnes už pro některé zakladatele rodin není svatba samozřejmostí a to se, žel, týká i křesťanů.

 

Já sám jsem o svatbě svých rodičů slyšel od nich mnohokrát a mnohokrát také slyšívám, i když spolu u jednoho stolu a lože nejsou. Přesto se nám loni podařilo setkat jako rodina a to dokonce v pracovním týdnu. Nebylo to vůbec lehké, jak vlastně psal ten článek.

 

A tak dnes, když za chvíli půjdu do náboženství, vezmu dětem na ukázku tento obrázek, který tu na blogu už měl dávno být a je až dnes právě kvůli náboženství:

 

 

 

Zobrazeno 689×

Komentáře

Vojtěch Hýbl (VVRH)

Výsledek v Drahotuších stran domácího úkolu byl nádherný: měly ho skoro všichni.

Vojtěch Hýbl (VVRH)

Jo, taky jsem jim slíbil malou odměnu, ale ač si nikdo nic nepsal, všichni o domácím úkole věděli a už před hodinou se mě chlubili, že ho mají.

Vojtěch Hýbl (VVRH)

A dneska v Partutovicích z každé třídy (1. i 2.) měl někdo splněno a tak jsem si s nimi podobně jako v Drahotuších prošel nejen svoje fotky, dotázal jsem se, zda si o svatbě s rodiči povídali a rodičové se shodli na tom, že to byl pro ně překrásný den. Tak mám z toho výsledku radost. Odměna bude zasloužená, ale je třeba je překvapit. Tak těch, co úkol splnili jsem se každého zvlášť mimo pozornost ostatních zeptal, co by pro ně měla být ta odměna. Odpověděli mi, ale ještě nevědí, co s jejich odpovědí udělám. Jelikož příští týden jsou prázdniny, mám 14 dní na to to vymyslet leč už to mám i vymyšlené.

Ivka-Iva-el

To jsem zvědavá, jaká ta odměna bude :-)

Vojtěch Hýbl (VVRH)

No, co dávají učitelé za odměnu a dobře vypracovaný úkol?

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio