Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Rozhovor před volební místností

25. 5. 2019 15:20

Letos jsem nebyl prvním voličem, ale zásadně jsem voličem, že jeden z mála z naší rodiny. Každé volby,  pozor nikoliv referendum, že které jsou, jsou pro mě velmi důležité a nemohl bych nevolí a volím vždycky a zásadně dobře a neomylně výhradně toho, kdo má dobrý program, který má zcela jasno v křesťanských hodnotách a v případě evropských voleb chce být v Evropě a má šanci tam být co platný a mě osobně z toho vychází jediné správné uskupení, které jsem volil a přeji jim veliký úspěch. Velmi se podivuji nad tím, že mnohé politické strany mají tu drzost skrze svůj prorievropsky program vůbec vydírat voliče, aby je volili do Evropy. Takové strany by měly být postavený mimo zákon a okamžitě vyloučeny že všech politických struktur naší země, kde protože jsou bezpečnostní riziko, byť se skrývají za tím, že chtějí Evropu bezpečnou a bez migrantů. Mohli jsme mít 5 lístků, z nichž bychom demokraticky vybrali jeden a ne celý pakl nesmyslů, z nichž některé nás klamou i v parlamentu a dělají obrovské škody, za které nehodlají nést odpovědnost a ještě se tím chlubí, že okrádá republiku a po církvích chtějí spravedlivou daň z daru, že který od státu před časem dostali a pan soudruh prezident republiky, kterého jsme si loni zvolili je s těmito státními lotry, že je to vlastně de facto zrádce státu. Nicméně za ně za všechny jsme povinni se modlit a mít je skutečně rádi. 

Každý tedy, kdo dobře volil, udělal dobře a může správně po zvolených požadovat, aby svůj mandát vykonávali dobře a k prospěchu naší země. U nás křesťanů si může být každý den zvolený jist naší modlitbou a podporou. 

Kdo nevolí nebo volí proti rozumu ty, kteří chtějí dělat naší zemi vědomě a dobrovolně jen samou ostudu, mohou se jen obávat o budoucnost země a mohou se jen modlit, aby tento nedostatek byl naplněn jiným dobrém. 

Já tedy mohu dát svůj hlas těm, kterým věřím a dal jsem ho dobře a modlit se za všechny, kteří budou zvolení i za ty, kteří kteří se rozhodli škodit naší zemi. Všichni, i já, mají velikou šanci se polepšit. K tomu nám dopomahej Bůh. 

Toto píšu doma po volbách. Václavov má patrona svatého Václava a tak také prosím Svatý Václave, oroduj za nás. 

Zobrazeno 785×

Komentáře

JiKu

Hoďte na něj síť, vždyť je to blázen!

Vojtěch Hýbl (VVRH)

Na ústavu nemám čas, ale je to dokument, který se u nás nějak žije a svými názory ústavu nepřekračuji. Máte svobodu se svobodně rozhodnout se vší zodpovědností k tomu. Za dobro i chyby jste zodpovědný a nevolit, když můžete volit, se počítá mezi chyby a nerozvážnost.

Zobrazit 12 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio