Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Rodinné foto

29. 4. 2019 21:16
Rubrika: Jen tak

To by člověk nevěřil, jak náročné je sehnat rodinu na rodinné foto. 

 

Ještěže jsem to nemusel organizovat, stačilo se nechat odvézt na 150 km daleko, když už teklo do bot. Na potřetí se to teda podařilo s velkým množstvím sebezapření u všech. 

 

Každý musel něco obětovat či odvolat nějaké své akce. Nakonec to bylo k radosti všech, bylo spoustu legrace a krásné rodinné setkání s v neobvyklý čas v pracovním týdnu k příležitosti otcových sedmdesátin. Ta příjemná a krásná atmosféra stojí za za to. 

 

Fotka tu dobu snad taky bude, ale ne teď. 

 

Tato velká rodinná sešlost a se udála dnes o svátku svaté Kateřiny Sienské, učitelky církve.

 

No a ta fotka je tu za víc, než 3/4 roku, přestože 14 dní po události už byla k dispozici. Všechny ty fotky mám uchovány a mají čestné místo.

 

 

Zobrazeno 1201×

Komentáře

JiKu

Nejlepší příležitost pro rodinná fota je pěknej pohřeb.
Gratuluji vám k tomu, že jste to zvládl bez něj.

deFlegmatique

JiKu je upřímný kynik. :-D

V článku je nesrozumitelná věta "Fotka tu dobu..."

Vojtěch Hýbl (VVRH)

Psal jsem to ze svého "chetrého pléšku" znaje, jak funguje, avšak nezvyklý na dotykovou klávesnici - fotka za tu dobu - tedy v době oslav těch sedmdesátin. Inu na práci s blogem potřebuji pořádnou klávesnici.

Vojtěch Hýbl (VVRH)

jo a nahraji tu fotku na blog, samozřejmě.

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio