Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Dárek k narozeninám a svátku

23. 4. 2019 16:21

Omlouvám se za případné chyby, ale zkouším nový dárek. Normálně by asi nebyl špatný, ale ne každý vyhovuje. Pan mi tím se chce určitě něco říci a stejně to už nemohu odmítnout, protože bych urazil dárce a to se nesluší. Příjmu li ten dárek svobodně a budu li ho správně využívat, bude k prospěchu a bude i přínosný. To, že se jsem napsal tento krátký článek dokazuje, že už ho umím i používat, ale vždycky tak, abych nebyl jeho otrokem. Je to totiž chytrý mobil. Tak mě Pane Ježíši, Pannou Maria, svatý Vojtěchu a všichni svatí chraňte před tím zázrakem moderní doby. Tak jsem Teda in, ale ať tak taky směřuji ke svátosti. Doufám, že to půjde uložit. Anen. 

Zobrazeno 712×

Komentáře

HelenaH

Vše dobré Vojto k svátku

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio