Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Život na Antiochii - provizorní 3. a 4. díl

Před dvěma lety jsem se rozhodl, že opíši své prázdninové deníčky do čitelné podoby a postupně je budu vkládat na svůj blog. Bylo to k blížícímu se výročí 20. Antiochie, kdy také P. Marek Dunda připravoval do časopisu Milujte se velký článek o Antiochii, který vyšel loni.

Tak už mám skoro všechno opsané (kromě týdeníku Farka) a příští týden vypukne oslava 20. výročí Antiochie ve Vranově nad Dyjí. 

1. a 2. díl zachycující moje Antiochie do r. 2004, jsou zde již vyvěšeny, 3. a 4. díl je zde provizorně ještě bez fotografií a příloh. Zatím to vypadá, že 4. díl budu mít rychleji, ale to proto, že 3. díl se bude zabývat Antiochiemi a prací na faře v Drahotuších a ještě nemám přepsanou tu jednu přílohu - týdeník FARKA.

Antiochia Rudná pod Pradědem byla mou 15. Antiochií a tato série tím bude končit. Následující deníčky již byly psány rovnou ve wordu a již jsou také vyvěšeny. V komentářích pak budou odkazy na všechny deníky, takže to zde bude pěkně pohromadě.

Cesty po Antiochii3.doc

Cesty po Antiochii4P.doc

Zobrazeno 1216×

Komentáře

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio