Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Jsem zrovna na Antiochii a máme internet

Poslední dobou využívám možností dát něco do statusu a to především naše působení na Antiochii. Olbramkostel, kde nyní tvoříme společenství turnusu C, zhruba v 8 lidech, ale prostřídalo se nás zatím 11 je v působnosti Fatymu (www.fatym.com) a také občas  Radim píše právě na tyto stránky pozvánky na akce a já tady na Signály občas také píšu právě o tom, co děláme s žádostí o modlitbu. Loni při 20. výročí Antiochie se o Antiochii také psalo v časopise Milujte se! (milujte.se). Stojí to za přečtení a třeba i za účast na Antiochii příští rok, kdy bude už v pořadí 22. Při působení Antiochie je mnoho vidět, že Pán žehná tomuto dobrému úsilí. Díky Bohu za to.

Zobrazeno 1035×

Komentáře

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio