Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Prosba o modlitbu

Dovolím si Vás požádat o modlitbu za Antiochii. Tato akce už trvá 20 let a z vlastní zkušenosti mohu tvrdit, že kdo se jí zúčastní, nezapomene. A to nejen ten, kdo se přihlásí, ale i ti, v těch obcích, kde Antiochia byla, kteří byli osloveni. Pán nám dává poslání, abychom si evangelium nenechali pro sebe. Proto je třeba se modlit a prosit Pána o sílu k tomu. Záměrně jsem vybral 1. květen, kdy připadá doba velikonoční, ta nejslavnější doba, kdy křesťané prožívají radost ze zmrtvýchvstalého a katoličtí křesťané a možná ještě další si připomínají po celý měsíc Matku Boží.

 

 

Zobrazeno 1672×

Komentáře

MSF

Modlím se každý den, určitě se pomodlím i za Antiochii a za všechny lidi dobré vůle.

Eva Křupalová

Jo, jásanek... No, hlavně letos je to potřeba... :-)

KaHa

Ráda se připojím k modlitbě, máš pravdu v tom, že kdo se zúčastní, nezapomene. Taky ráda vzpomínám na naše turnusy i společné setkání...

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio