Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Izraelský breviář

1. 2. 2010 16:28

Posledně jsem psal o rychlém rozhodnutí, tedy jak jsem se rozhodl spolu s děkanátem Hranice putovat do Izraele. Moc se těším a to tak, že čím dál víc. Mnoho si o tom povídám i s otcem Martinem, který tam byl před dvěma lety.

V rámci šetření s místem mě napadla taky taková věc: Abychom nemuseli brát s sebou breviář, stáhl jsem breviář na celý týden, co budeme ve Svaté zemi a uspořádalo se to do takového malého přehledného sešitku, kde je to nejnutnější, co je potřeba se modlit. Můžete se modlit s námi, ten sešitek, trochu roztřízený bude níže ve formátu word.

Moc se těším na zážitky s Pánem a už se na to pomalu připravuji. Říkám pomalu, protože, jak se znám, balit se budu asi až v neděli, no uvidíme. Zítra plánuji, že bych udělal takový drobný nákup potřebných věcí v potřebné kvalitě.

Co se týče financí, tak mám vyměněných zatím 230 dolarů. Možná je to moc, ale chtěl bych alespoň nějakou drobnou věcí pamatovat zvláště na ty, se kterými se setkávám. Když mi něco zbyde, určitě se to využije třeba pro někoho dalšího, který bude putovat na tyto svatá místa.

Hymny,kantika,kompletář.doc

Uvedení a modlitba se čtením.doc

Neděle 7.-úterý 9.2..doc

středa 10.- pátek 12.2..doc

sobota 13.- pondělí 15.2..doc

Odjíždíme v neděli ve 20:40 z Hranic a letadlo nám letí v pondělí 0:55. Přilétáme sice v neděli 14.2. těsně před půlnocí, nicméně časy u letadel se mohou prodloužit. Když jsme letěli před necelým rokem do Říma, letadlo tam jelo včas, zpět však mělo hodinový skluz, tak uvidíme.

Každopádně podobně jako v Římě, tak i v Izraeli budu si psát deník a pak ho zas přepíšu sem. Jsem přesvědčen, že mě Pán volá a že mi učiní veliké věci, které stojí za to sdělit.

 

Zobrazeno 1325×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio