Vymlouvat se, to by mi docela šlo. A tak tu píšu takové zajímavé i nezajímavé věci. Něco, co jsem zažil s Bohem či s blížními nebo co mě zrovna napadlo.

Nějaký začátek

13. 10. 2008 20:16

Co se tu dočtete ještě pořádně sám nevím. Můžou tu být mé pocity, můžou tu být mé zážitky nebo jiné nějaké postřehy pokud možno poučné a užitečné, aby to nebyl blog k ničemu. Možná to bude zajímavé, možná Vás to bude trochu nudit, to už všechno záleží, jak si to přeberete a taky na tom, jak to napíšu. Něco, co je pro mě zajímavé, nemusí být zajímavé pro někoho jiného. Kdo si to bude chtít přečíst, ten si to přečte, kdo ne, najde si zajisté lepší četbu a to je taky dobře.

Zobrazeno 1179×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

O mně

Vojtěch Hýbl (VVRH)
na signály.cz

Co zatím jsem? Inu, jsem Vojta. Pocházím z Václavova. Vystudoval jsem maturitní obor Knihkupec v Luhačovicích, postupně se ze mě stal pastorační asistent v Drahotuších a teď jsem čerstvě dokončil bakaláře teologických nauk. Ano: "Sedm let jsem v Písku študýroval... (pardon v Olomouci) ani jednu Pannu nemiloval... (to nevím, jestli je pravda)..." a tak se snažím s pomocí Boží alespoň něco dělat dál na cestě do nebe.

Archiv

Autor blogu Grafická šablona Nuvio